Το Πλήρωμα

 

Καπετάνιος Νίκος Ασκορδαλάκης

Γεννημένος και μεγαλωμένος σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης, έμαθε από μικρός τη θάλασσα και τα μυστικά της. Απόφοιτος της σχολής Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και της σχολής Ιστιοπλοΐας-Ναυσιπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ν.Ο.Τ.Κ. με εμπειρία χρόνων στις θάλασσες της Ελλάδας και των γύρω χωρών με μηχανοκίνητα και ιστιοφόρα σκάφη.

 

Skipper  Νικόλας Ασκορδαλάκης

Μεγαλωμένος στα σκάφη δεν μπορούσε παρά να μάθει την τέχνη της ιστιοπλοΐας απ’ τον πατέρα του. Απόφοιτος σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης YACHT ACADEMY SAILING SCHOOL, φοιτητής Ναυπηγικής και φανατικός Ιστιοπλόος.

Host Γιώργος Καρύδης

Πάντα χαμογελαστός καλωσορίζει τους επιβάτες μας. Παρέχει οδηγίες ασφαλείας, πληροφορίες για τους χώρους που επισκεπτόμαστε και βοηθάει οποιονδήποτε έχει ανάγκη.

 

Ναύτης  Γρηγόρης Ανδρουλάκης

Αξιόπιστος, εργατικός, έντιμος και ευμαθής. Τα προσόντα που κάθε κατάλληλος ναύτης πρέπει να έχει. Είναι πάντα σε εγρήγορση για να βεβαιώνεται ότι όλοι είναι ασφαλείς και ότι όλα λειτουργούν σωστά βάση προγράμματος. Οποιοσδήποτε καπετάνιος θα ένιωθε τυχερός που τον έχει στο σκάφος του.